Veckobrev vecka 21

Veckobrev vecka 21

Hej!

Så roligt det var att se så många av era barn som kämpade så bra på klassfotbollen i lördags!

Nu är vi framme vid de sista veckorna av terminen. Eftersom vi har två korta skolveckor framför oss så skriver jag detta veckobrev för två veckor framöver.

Först lite information om skolavslutningsdagen. Eleverna samlas i sina klassrum 8.30. Själva avslutningen börjar kl 9.00 och är slut ca 9.45. Om det är uppehåll är vi ute på skolgården. Vid regn är vi i idrottshallen. Alla föräldrar är varmt välkomna! Om vi är utomhus är det bra om alla föräldrar står längst bak, bakom raderna av stolar där eleverna ska sitta. Är vi i idrottshallen så är läktaren tillgänglig för föräldrar. För att avslutningen ska bli så säker och trevlig som möjligt ber vi er att inte filma eller fotografera. Skolbussen till Tosseryd hämtar eleverna 8,10 på avslutningsdagen och kör tillbaka från skolan 9.55. Fritidsbarnen är välkomna till fritids direkt efter skolavslutningen.

Till hösten kommer vi att byta klassrum. Vi kommer att vara någonstans i den stora byggnaden där eleverna har sitt fritids just nu. Vi kommer att börja städa bänkarna framöver och därför är det bra om alla barn tar med sig en stor plastpåse hemifrån där de kan lägga sina saker som de ska ta hem.

Detta händer vecka 22:

Måndag: Idrott utomhus. 

Tisdag: Bad grupp 1, läsläxa grupp 2, ny läxa veckans ord. TA MED PLASTPÅSE TILL SKOLAN.

Onsdag: läsläxa grupp 1, ny läxa veckans ord. Istället för matteläxa får eleverna i läxa att skriva vad de äter under en hel dag.

Torsdag: LOV (Kristi himmelsfärdsdag)

Fredag: LOV


Detta händer vecka 23:

Måndag: Idrott utomhus.

Tisdag:  Bad grupp 1.Förhör veckans ord grupp 2

Onsdag: Förhör veckans ord grupp 1.

Torsdag: Nationaldagen: LOV

Fredag:LOV

Ha en fortsatt skön helg! Vänliga hälsningar Annika

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Veckobrev vecka 42