Veckobrev vecka 20

Hej!

Den här veckan har barnen fått prova på cirkusskola. De har fått träna sig på att jonglera med bollar, käglor, ringar eller låtsasfacklor (poj). Några barn tränade på att balansera en tallrik på en pinne. På fredagen fick alla elever i åk 1 visa upp sina cirkusnummer för de andra.

Vi har fortsatt att arbeta med fjärilar i No och den här gången fick barnen illustrera fjärilens utveckling med olika pastasorter.

I svenska har vi arbetat med bokstaven z och gjort zebror till veckans bokstav. Nästa vecka kommer vi att arbeta med vår sista bokstav som blir q.

På måndag och tisdag förhörs veckans ord läxan och en ny delas ut. Tänk på att träna så många gånger att eleverna kan stava orden rätt.

På onsdag nästa vecka har vi bokläsardag på Sjöboskolan. Alla som vill får klä ut sig till någon sagofigur/figur ur en bok. Man får ta med sig fika och saft och en egen bok hemifrån. Vill man så får man ta med kudde och filt också. Vi kommer ha en lässtund i klassrummet och gå till idrottshallen där Anki Wellbrandt läser en saga för oss. Vi kommer också se ett par olika sagor på film.

Detta händer vecka 21
Måndag:Läxförhör grupp 1
Tisdag: Läxförhör grupp 2, Idrott ute
Onsdag: Bokläsardag: Om du vill ta med fika, egen bok, kudde och filt samt klä ut dig.
Torsdag: Idrott ute
Fredag:

Ha en fortsatt fin kväll! Vänliga hälsningar Annika


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Veckobrev vecka 42