Veckobrev vecka 8

Veckobrev vecka 8

Hej!

När solen lyser känns det faktiskt som att våren är på väg. Härligt!

Under veckan som gått har vi i No arbetat med skelettet och muskler. Vi har tränat på ett antal olika ben i skelettet och sett film och läst texter om varför muskler är viktiga. Vi har försökt att förutspå vad en faktatext med rubriken muskler skulle innehålla genom att titta på bilder, men detta var svårt.

I matematik har vi repeterat uppställning och nästa vecka kommer vi att ha en diagnos på kapitlet som bland annat handlar om bråk och multiplikation.

På måndagar kommer Marianne som är församlingspedagog på Sjöbokyrkan och berättar olika berättelser ur gamla testamentet. Just nu får vi höra Moses historia. Barnen får sedan skriva eller måla till det som Marianne har berättat.

Under förra veckan och ytterligare två veckor har Kaarina varit resurs i klassen. Hon vikarierar för Mariette som har semester. Det känns jätteskönt att kunna vara två vuxna i klassen.

I veckan delades det ut lappar om bra kompis klassfotboll. Flera ur klassen var sugna på att vara med, men det behövs en förälder som ställer upp som lagledare. Är någon intresserad så hör av er till mig. Det kostar 130 kr att vara med. Då får man en T-shirt, inträde till djurparken en dag, rabatt på inträde till Navet och Skara Sommarland mm.

Detta händer vecka 9:

Måndag: Idrott

Tisdag: Bad grupp1, Läsläxa grupp 2

Onsdag: Läsläxa grupp 1

Torsdag: Matteläxa, musik

Fredag: Bad grupp 2

Ha en fortsatt skön helg! Vänliga hälsningar Annika

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Veckobrev vecka 42