Välkomna tillbaka till skolan

Hej!

Så var skolan igång igen...
Det känns jätteroligt att få börja arbeta tillsammans med era fantastiska barn igen. Skolan börjar klockan 8.10 som vanligt och slutar varje dag 13.30.

Vi har fått en ny elev som heter Alexander. Vi hälsar honom hjärtligt välkommen till klassen. Milika och Antonella har slutat och börjat på andra skolor.

På måndagar är det idrott för hela klassen och då ska alla ha med sig idrottskläder, skor och handduk.

På tisdagar är det bad för grupp 1. Då tar man med sig badkläder och handduk. För att hinna byta om till simlektionen som börjar 8.30 på Borås simarena behöver eleverna komma 7.50 till skolan. 8.00 går gruppen till bussen. Om man kommer för sent missar man simlektionen eller får vårdnadshavare ansvara för att följa eleven till Borås simarena.

Grupp 1: Viggo, Vincent, Ebba, Yeganeh, Devin, Aisha, Waliid, Elin, Alexander

Grupp 2 simmar på fredagar samma tid. Kom till skolan 7.50. Grupp 2: Mohamed, Teodor, Meja, Alice, Simon, Marisol, Henri, Moa , Ahmad

Vi kommer att ha läsläxa på tisdagar för grupp 2 och onsdagar för grupp 1. Barnen får med sig sin läsläxa nästa vecka. Den heter Diamantjakten och är en fortsättning på boken Den magiska kulan som vi läste förra året. Eleverna ska också svara på frågor om läxan i en skrivbok.

På torsdag 30/8 kl 17.30 har vi föräldramöte i matsalen. Vi har bjudit in Anita från Sjöbo bibliotek som kommer att prata om böcker och läsning och ge oss några bra boktips. Hoppas att så många som möjligt kan komma.

Detta händer under vecka 35:
Måndag: Idrott
Tisdag: Bad grupp 1; kom 7.50 till skolan. Läsläxa delas ut för grupp 2.
Onsdag: Läsläxa delas ut för grupp 1.
Torsdag: Föräldramöte
Fredag: Bad grupp 2; kom 7.50 till skolan.

Ha en riktigt skön helg!
Vänliga hälsningar Annika

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Veckobrev vecka 42