Veckobrev vecka 21

Hej!

Under veckan som gått har vi haft bokläsardag på Sjöboskolan då barnen fick klä ut sig till en sagofigur och ta med sig fika hemifrån. Vi räknade sagomatte och och tittade på film och fick höra en berättelse av Anki som tidigare jobbat på Sjöbo bibliotek. Allra mest uppskattat var dock fikastunden i klassrummet. 

I övrigt har vi i matematik arbetat med dubbelt, hälften och tiotal och ental. I No har vi gjort färdigt våra knoppisböcker och i svenska har vi gjort färdigt den sista bokstaven Q och håller på att sätta ihop våra bokstavsböcker.

På tisdag nästa vecka åker vi till Navet direkt på morgonen så därför vill vi att alla barn kommer klockan 8.00 denna dag. Vi går 8.10 från skolan och hinner inte vänta för då missar vi vår tid på Navet. 

På onsdag nästa vecka är det dags att gå till biblioteket igen. Ta med låneböcker som ni har hemma.

Jag har tagit föräldraledigt en vecka från och med onsdag för att jag ska åka på en resa med min familj. Det blir en vikarie som heter Adam i klassen. Därför ger jag information om vad som händer de sista veckorna framöver.

Tisdag 5/6 är det friluftsdag för alla i åk 1-3 på Sjöboskolan. Barnen får spela brännboll, boule och springa en runda klassvis. Kom ombytt till skolan. Alla som vill får ta med fika. Tänk särskilt på att ta med något att dricka om det är varmt. Lunch serveras på Gif-planen. Vi slutar klockan 13.00 som vanligt.

Detta händer vecka 22:
Måndag: Veckans ord grupp 1
Tisdag: Kom 8.00. Vi åker till Navet. Ingen idrott. Veckans ord grupp 2.
Onsdag: Bibliotek (Adam vikarie i klassen)
Torsdag: Idrott. Talangfestival på skolan. Åk 3-6 uppträder. Adam vikarierar.
Fredag: Adam vikarierar.

Detta händer vecka 23:
Måndag: Adam vikarierar.
Tisdag: Friluftsdag. Kom ombytt. Ta med fika om du vill. Adam vikarierar.
Onsdag : LEDIGA ( Nationaldagen)
Torsdag: Idrott
Fredag:

Detta händer vecka 24:
Måndag:
Tisdag: Idrott
Onsdag: Vi går till djurparken. Kläder efter väder. Ta med dricka/vatten om det är varmt.
Torsdag: Idrott
Fredag: Skolavslutning: Gemensamt 9-9.45 ute på skolgården/ i idrottshallen beroende på väder. Eventuellt träffas klassen lite tidigare. Återkommer
med tid när klassen ska samla ihop sig.

Ha en riktigt skön fortsatt helg! Vänliga hälsningar Annika

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Veckobrev vecka 42