Veckobrev vecka 39

Hej!

Så fort veckorna går. Vi är redan inne i oktober månad och det märks att hösten och mörkret smyger sig på. Nu när vi har gått en dryg månad börjar det bli dags att planera utvecklingssamtalen. Idag (fredag) fick alla elever med sig en lapp hem med utvecklingsasmtalstider. Jag lägger även ut tiderna här på bloggen. Fyll i minst 5 tider när ni har möjlighet att komma och lämna senast på fredag 6 oktober. Därefter kommer jag att sammanställa tiderna och så får ni tillbaka vilken tid som gäller för er.

Under veckan har vi i svenska arbetat med bokstaven L och på bildlektionen gjorde vi lejon till veckans bokstav. Vi har också börjat att skriva veckologg där vi har sammanfattat vad vi gjort under veckan.

I matematik har vi arbetat med pengar och undersökt på hur många olika sätt vi kan få ihop 10 kronor med mynt. Vi har räknat addition och subtraktion i samband med pengar.

I No har vi arbetat med äpplets delar och nästa vecka kommer vi att gå in på vad som händer med trädet på hösten och varför.

Detta händer vecka 40:

Måndag: Läsläxa grupp 1. Ta med läsebok och skrivbok

Tisdag: Läsläxa grupp 2. Ta med läsebok och skrivbok. Idrott: Kom ihåg idrottskläder

Onsdag: Matteläxa samlas in. Ny matteläxa delas ut.

Torsdag: Idrott:Kom ihåg idrottskläder

Fredag: Musik




Ha en riktigt skön helg: Med vänliga hälsningar Annika


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Veckobrev vecka 42